Ružinovské zabíjačkové slávnosti 2017

Po roku v Parku Andreja Hlinku opäť rozvoniavali mäsové špeciality. Prvá februárová sobota už tradične patrila zabíjačkovým slávnostiam, ku ktorým neodmysliteľne patrí ochutnávka oškvarkov, kapustníc či ovarovej kaše. Ani tento rok nechýbali ukážky tradičnej slovenskej zakáľačky, ktoré zaujali nejedno dieťa. Milovníci tradičných domácich pochúťok si kvalitné výrobky mohli kúpiť aj priamo od výrobcov. Nezabudlo sa ani na súťaž varení zabíjačkovej kapustnice. Ružinovčania mohli ochutnať kulinárske umenie tímu mestskej časti Ružinov, dobrovoľných hasičov, Cultusu Ružinov a hokejistov z HK Ružinov 99. Atmosféru zabíjačky dotvoril bohatý kultúrny program, pričom nechýbal ani fašiangový sprievod v podaní „Karpaťákov“.

Autor: Marianna Šebová

Foto: Autorka

Vydanie:

Fotogaléria: